Tą 40-metis vartininkas pranešė specialioje spaudos konferencijoje. verta paminėti, kad „Juventus“ ekipos garbę L. Buffonas gina jau 17-a metų.

Praėjusį savaitgalį G. Buffonas su komanda užsitikrino Italijos „Serie A“ čempionų titulą. Italijos legenda 9-tą kartą tapo šalies čempionu ir pagal šią statistiką Italijoje jis neturi lygių.

Paskutiniame ture „Juventus“ sezoną užbaigs namų maču su Veronos „Hellas“ ekipa.

Tiesa, neaišku, kokie tolimesni vartininko planai. „Kitą savaitę, po dviejų ar trijų dienų poilsio ir apmąstymų priimsiu sprendimą“, – spaudos konferencijoje kalbėjo G. Buffonas.

Manoma, kad vartininkas turi keletą pasiūlymų pratęsti savo karjerą.

„Jei nuspręsčiau tęsti karjerą, tai nebūtų lengvas sprendimas. Tai dalykas, apie kurį galvosiu ilgai ir sunkiai. Nenoriu baigti savo karjeros rungtyniaudamas žemesnėje lygoje“, – pridūrė G. Buffonas.


L. Buffonas per karjerą sužaidė 1050 oficialių rungtynių, iškovojo 9 „Serie A“ čempionų titulus, penkis kartus į viršų kėlė „Coppa Italia“ taurę, kartą tapo UEFA Europos taurės laimėtoju ir 2006-aisiais iškovojo pasaulio čempiono titulą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)