Brazilija įspūdingai pradėjo pasaulio futbolo čempionatą Katare – 2:0 įveikė serbus. Tačiau pergalės džiaugsmą kiek aptemdė Neymaro trauma – 80-ą min. puolėjas buvo pakeistas, dešinė jo pėda buvo šaldoma ledu.

Artimiausiomis dienomis neabejotinai bus daug kalbama apie tai, kokio rimtumo yra Neymaro trauma. Ar išsisuks žvaigždė nuo rimtesnių padarinių po 9 pražangų prieš jį vien tik čiurnos patinimu?

Vis dėlto pats Brazilijos rinktinės strategas Tite patikino, kad Neymaras tikrai nesėdės ant atsarginių suolo: „Galite būti tikri, kad Neymaras ir toliau žais šiame turnyre. Tuo neabejoju.“


Brazilijos rinktinės gydytojas Rodrigo Lasmaras kalbėjo apie patemptą futbolininko dešinę čiurną. „Neymaro čiurna kiek patino, pradėjome reabilitaciją su ledu, vėliau laukia fizioterapinis gydymas“, – sakė jis.

Su prognoze gydytojas neskubėjo – puolėjo sveikata bus stebima, bus atliktas tikslesnis vertinimas.

„Svarbu palaukti pirmąsias 24 valandas, kad būtų galima pamatyti, kaip reaguoja čiurna. Pradėjome gydymą, dabar reikia ramybės ir kantrybės“, – kalbėjo R. Lasmaras.

Savo dramatiškais griuvimais aikštėje pagarsėjęs Neymaras po rungtynių buvo užfiksuotas be kojinės, o dešinės kojos čiurna akivaizdžiai buvo patinusi.

Vienas didžiausių kuriozų dvikovoje su serbais buvo prie šoninės linijos, kuomet varžovų žaidėjas užkabino brazilą taip, kad šiam net marškinėlius teko iš naujo vilktis.

Paryžiaus „Saint-Germain“ žvaigždė jau trečią kartą medžioja pasaulio čempionato trofėjų.

Rungtynėse su serbais Brazilijos rinktinės didvyriu tapo „Tottenham Hotspur“ žvaigždė Richarlisonas, pelnęs abu įvarčius. Beje, antrasis pretenduoja tapti gražiausiu FIFA turnyro įvarčiu.

Kitas rungtynes Brazilija žais pirmadienį su Šveicarija.



Standings provided by Sofascore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją