Antradienį „Selecao“ 5:1 sutriuškino Tunisą, kuris nuo pirmo kėlinio pabaigos žaidė be pašalinto gynėjo Dylano Bronno.

Pastarajam raudona kortelė parodyta už šiurkščią pražangą prieš Brazilijos lyderį Neymarą. Tite tai įvertino kaip bandymą traumuoti varžovą.

„Žinojome, kad priešininkai žais kietai, bet tokio veiksmo, kokiu buvo sustabdytas Neymaras, negalėjau nė įsivaizduoti. Tai – judesys, kuriuo siekiama sutrukdyti žaidėjui dalyvauti pasaulio čempionate“, – pareiškė 61-erių specialistas.


Tuo metu puolėjas Richarlisonas socialiniame tinkle sukritikavo Tuniso gerbėjus – juodaodžiui Londono „Tottenham Hotspur“ atstovui švenčiant pelnytą įvartį, iš tribūnų atskriejo keli daiktai, tarp kurių buvo ir bananas.

„Kol valdžia užsiims tik tuščiomis šnekomis ir nebaus kaltųjų, tai kartosi kiekvieną mielą dieną“, – parašė 25-erių futbolininkas.

„Esu labai nuliūdintas tokio poelgio, nes tai jau ne futbolas. Futbole reikia palaikyti savą komandą“, – komentavo Brazilijos kapitonas Thiago Silva.


Be to, rungtynių metu Tuniso gerbėjai akino brazilus aikštėje lazeriu.

Dar du įvarčius nugalėtojams pelnė Raphinha, po vieną pridėjo Pedro ir nuo 11 m žymos kamuolį į tinklą pasiuntęs Neymaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją