„Lietuvoje, priešingai nei kitose valstybėse, teisėjai leidžia futbolininkams žaisti kietai. Svetur arbitrai dažniau sustabdo žaidimą dėl menkiausių pražangų“, - paaiškino anksčiau Brazilijoje, Kinijoje, Vengrijoje ir Malaizijoje rungtyniavęs 28 metų žaidėjas.

Lietuvos čempionai šalies pirmenybėse laimėjo dvi rungtynes. Andrezinho nuomone, futbolininkai neketina užmigti ant laurų.

„Kiekviena pergalė yra svarbi. Nugalėję varžovus, neketiname sustoti vietoje. Turime toliau sunkiai dirbti. Visas čempionatas mums prieš akis. Turime žygiuoti pirmyn, kovoti dėl trijų taškų ir žingsnis po žingsnio artėti prie čempionų titulo“, - kalbėjo „Žalgirio“ legionierius.

Čempionišką žaidimą sostinės ekipa demonstravo praėjusio turo rungtynėse su Marijampolės „Sūduva“. Triuškinanti pergalė rezultatu 8:1 buvo netikėta ne tik futbolo specialistams ir aistruoliams, bet ir patiems žalgiriečiams.

„Sūduva“ pirmoji įmušė įvartį. Maniau, kad lauks sunkios rungtynės. Tačiau lengvai įveikėme varžovus, nes nejautėme spaudimo ir buvome atsipalaidavę mušdami įvarčius.

Dvikovos metu puikiai vykdėme trenerio nurodymus: atlikome daug tikslių perdavimų, drąsiai veržėmės kraštais, kontroliavome aikštės vidurį, žaidėme kombinacinį futbolą.

Vis dėlto kiekvienose įmušti tiek įvarčių, kiek akistatoje su „Sūduva“, bus labai sunku“, - apie praėjusį savaitgalį vykusias antro A lygos turo rungtynes pasakojo brazilas.

Jis mano, kad penktadienį vyksianti akistata su geografiniais „Žalgirio“ kaimynais „Trakais“ bus išskirtinė.

„Kiekvienoje valstybėje, priklausomai nuo šalies ir situacijos, tokio pobūdžio dvikova yra ypatinga. Net jeigu žaidžia pirmoje ir paskutinėje vietoje esančios komandos“, - pridūrė Andrezinho.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)