Kaip skelbia Ispanijos žiniasklaida ir „Genova Post“, D. Simeone su savo sūnumi Giovanni Simeone Italijoje viešėjo praėjusios savaitės pradžioje. Genujos mieste buvo derinamos paskutinės 21-erių G. Simeone perėjimo iš Buenos Airių „River Plate“ į „Genoa“ klubą detalės, o procese aktyviai dalyvavo ir garsusis jaunojo futbolininko tėtis.

Sudarytą sutartį buvo nuspręsta paminėti viename iš prabangių Genujos restoranų. Visgi, kol abu argentiniečiai vakarieniavo, į jų viešbučio kambarį buvo įsilaužta – vagys nugvelbė milžinišką sumą. Skelbiama, kad D. Simeone savo kambaryje laikė net 10 tūkst. eurų grynaisiais.

Italijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas, tačiau vagys kol kas nesulaikyti. Kitą dieną po incidento D. Simeone sugrįžo į Madridą ir pratęsė darbą su „Atletico“ klubu

Koks yra tikslus D. Simeone uždarbis Madrido klube nėra visiškai aišku, tačiau užsienio žiniasklaidos skelbiamais duomenimis per metus „Atletico“ klube argentinietis uždirba po 4,4 mln. eurų. Sutartis tarp klubo ir futbolo specialisto galioja iki 2020-ųjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)