Nuotrauką su ant smėlio stovinčiu D. Maradona, kuris vienoje rankoje laiko šautuvą, o kitoje – nušautą gyvūną, socialiniame tinkle „Twitter“ patalpino Argentinos žurnalistas Nacho Montesas de Oca, pažymėjęs, kad pasaulio čempionas medžioklės metu nudobė nykstančios antilopių rūšies jauniklį.

Skaičiuojama, kad pasaulyje laisvėje tėra 1000 šios rūšies suaugusių gyvūnų, o dar 6-7 tūkst. laikomi įvairiuose zoologijos souose.

Kur užfiksuota ši D. Maradonos nuotrauka, nėra skelbiama.

„D. Maradona nušovė ne suaugusį gyvūną, kuris gali būti agresyvus, jei yra puolamas, o jauniklį“, – konstatuoja žurnalistas. Ši nuotrauka socialiniuose tinkluose sukėlė nemažą šurmulį ir patraukė gyvūnų teisių apsaugos atstovų dėmesį.

Pats legendinis futbolininkas situacijos nekomentavo, o didžiulės jo gerbėjų gretos Argentinoje ėmė vieningai trimituoti, kad pastaroji nuotrauka – tiesiog montažas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)