„Mums atsiuntė pranešimą, kad sprendimą dėl rungtynių priims UEFA. Šveicarijoje buvo nuspręsta apie tai, kas yra tiesiogiai susiję su mumis. Mes to nepamiršime. Tai labai bjaurus jausmas, – britų žiniasklaidos milžinei BBC situaciją komentavo Th. Tuchelis.

UEFA labai norėjo, kad mes žaistume trečiadienį. Mes turėjome paklusti, tačiau mes norime būti konkurencingi. Nenorime naudoti šios situacijos kaip pasiteisinimo dėl pralaimėjimo. Mes tik troškome, kad mums būtų suteikę daugiau laiko prisitaikyti prie esamos padėties. Tačiau kažkas Šveicarijoje nusprendė, kad „Borussia“ privalo žaisti trečiadienį.

Kiekvienas žaidėjas turi teisę savaip išgyventi šiuos įvykius. Komanda tikrai nebuvo tos nuotaikos, kokia reikia žaisti tokias svarbias rungtynes. Mes vis tiek parodėme, koks stiprus yra mūsų charakteris. Mes laimėjome antrą kėlinį ir antroje žaidimo pusėje demonstravome puikią komandinę dvasią.“

Per sprogimus išvakarėse buvo sužeistas „Borussia“ žaidėjas Marcas Bartra. Vokietijos atstovai norėjo, kad rungtynės būtų nukeltos vėlesniam laikui, bet UEFA nurodė žaisti trečiadienį.

„Borussia“ pralaimėjo 2:3 (0:2).

Sokratis Papastathopoulos 16-ą minutę pargriovė varžovą baudos aikštėje ir „Monaco“ gynėjas Fabinho turėjo galimybę atidaryti įvarčių sąskaitą nuo 11 metrų baudinio žymos, tačiau po jo smūgio kamuolys net nepataikė į vartų plotą. Netrukus 19-ą minutę Kylianas Mbappe išvedė „Monaco“ į priekį (0:1). 35-ą min. skersuotą kamuolį į savus vartus galva pasiuntė Svenas Benderis (0:2).

Nuo antro kėlinio pradžios „Borussia“ perėmė iniciatyvą. 57-ą minutę įvarčiu pasižymėjo Ousmane'as Dembele (1:2). K. Mbappe 79-ą minutę išnaudojo aikštės šeimininkų gynėjo klaidą ir vienas pabėgęs prieš vartininką rezultatyviai baigė savo reidą (1:3.) Tačiau praėjus vos 5 minutėms Shinji Kagawa pademonstravo savo talentą, baudos aikštelėje išmaudė kelis varžovus ir sušvelnino rezultatą (2:3).

Atsakomos rungtynės vyks balandžio 19-ą dieną dieną Monake.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)