80-metis aistruolis sėdėjo „Westfalenstadion“ arenos Pietvakarių tribūnoje, kai jį ištiko širdies smūgis. Žinia greitai apskriejo stadioną ir visos tribūnos staiga nuščiuvo.

„Borussia“ futbolininkai laimėjo 2:0, o įvarčius pelnė Marco Reusas ir japonas Shinji Kagawa. Pastarasis po taiklaus smūgio net nesidžiaugė įvarčiu.

„Aikštėje mes nežinojome, kas vyksta. Pradžioje ta tyla mus erzino“, - po rungtynių sakė M. Reusas. - Tuoj po rungtynių mūsų treneris Thomas Tuchelis paaiškino, kas nutiko. Tai, žinoma, apkartino rungtynes. Norėčiau pagirti fanus už jų elgesį.“

Vėliau futbolininkai ir fanai sugiedojo „You’ll Never Walk Alone“. Dortmundo klubo prezidentas Reinhardas Rauballas pareiškė užuojautą velionio šeimai ir artimiesiems.

„Noriu nukelti kepurę prieš „Mainz“ komandos fanus, kurie prisijungė prieš mūsų maldų ir liovėsi palaikyti savo klubą. Gerbiu juos už tai, kad giedant „You'll Never Walk Alone“ jie iškėlė į viršų savo klubo šalikus“, - sakė R. Rauballas.

80 tūkst. aistruolių per kelias minutes nurimo ir tyla pagerbė mirusį. Toks solidarumas ir vienybė buvo įspūdingi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)