Šį sezoną antroje „Bundeslygoje“ trečią vietą užėmusi „Union“ komanda pereinamosiose varžybose susirėmė su trečią poziciją nuo turnyro lentelės galo elitiniame divizione užėmusiais „Stuttgart“ futbolininkais ir juos eliminavo.

Pirmadienio vakarą vykęs antrasis komandų tarpusavio mūšis baigėsi 0:0, o tai reiškė, kad į elitinę šalies lygą iškopė „Union“ ekipa, pirmose rungtynėse Štutgarte su varžovais sužaidusi rezultatyviomis lygiosiomis 2:2.

Rungtynės Berlyne vyko efektingoje atmosferoje – abiejų komandų sirgaliai „An der Alten Forsterei“ stadione degino fakelus, o vos nuaidėjus finaliniam švilpukui šeimininkų fanai išbėgo į aikštę švęsti pasiekimo kartu su žaidėjais.


Netrukus į aikštę buvo išnešti didžiuliai bokalai, iš kurių buvo laistomas ir geriamas alus.

Berlyno "Union" džiaugsmas

Apskritai be „Union“ į elitines Vokietijos pirmenybes iš antro diviziono pakilo „FC Koln” ir „SC Paderborn“ komandos, finišavusios 1-2 turnyro lentelės pozicijoje.

Į žemesnę lygą iš elitinių pirmenybių iškrito jau minėtoji „Stuttgart“ komanda ir dar dvi paskutines vietas turnyro lentelėje užėmusios ekipos – „Hannover 96” ir „FC Nurnberg”.

Taigi, kitą sezoną elitinėje Vokietijos lygoje po ilgos pertraukos kovos dvi Berlyno komandos – „Hertha“ ir naujokė „Union“, tarpusavyje istorijoje žaidusios vos keletą sykių, kai savo juodžiausiais laikais „Hertha“ buvo iškritusi į žemesnę lygą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)