„Real“ klubas patvirtino, kad E. Hazardas traumą patyrė per treniruotę. Dėl traumos futbolininkui teks praleisti ne tik artimiausias Ispanijos čempionato rungtynes, bet ir vasario pabaigoje sugrįžtančias UEFA Čempionų lygos varžybas. Jų aštuntfinalyje „Real“ susirems su Bergamo „Atalanta“ futbolininkais iš Italijos.

2019-aisiais E. Hazardas iš Londono „Chelsea“ į „Real“ persikėlė už 100 mln. eurų. Nors buvo tikimasi, kad belgui pavyks bent iš dalies pakeisti į Italiją išvykusį Cristiano Ronaldo, kol kas šis transferas yra tapęs milžinišku nusivylimu.

E. Hazardas patiria vieną traumą po kitos – iki šios dienos jis praleido daugiau oficialių „Real“ rungtynių, nei jų sužaidė (atitinkamai 43 ir 35).

„Real“ gretose iš viso belgas yra įmušęs tris įvarčius.

Apskritai Zinedine'o Zidane'o treniruojamas „Real“ klubas šį sezoną susiduria su rimtomis problemomis. Ispanijos čempionate nugalėtojos titulą ginanti komanda kol kas užima tik trečiąją vietą (20 rungtynių. 40 taškų).

E. Hazardas dėl čiurnos traumos šešias savaites nežaidė sezono pradžioje, vėliau dviem savaitėms iš rikiuotės buvo iškritęs dėl COVID-19 infekcijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)