Pirmame kėlinyje įvarčiais apsikeitė Adamas Websteris ir 100-ąsias rungtynes „Arsenal“ gretose žaidęs Alexandre'as Lacazette'as, o dvikovai artėjant į pabaigą lemiamą žodį tarė Nealas Maupay.

Prieš tai Davidas Luizas buvo pasiuntęs kamuolį į „Brighton“ vartus, bet įvartis buvo atšauktas dėl nuošalės po vaizdo įrašo peržiūros.

„Pirmame kėlinyje išvis nepasirodėme aikštėje – tai nebuvo „Arsenal“. Esame sunkioje padėtyje, pralaimėjome daugybę rungtynių, netekome pasitikėjimo savimi“, – nemalonią tiesą pripažino laikinasis „Arsenal“ treneris Freddie Ljungbergas, prieš savaitę pakeitęs atleistą Unai Emery.

Regis, šią tiesą suvokė ir Londono publika, mačui pasibaigus nušvilpusi šeimininkus.

„Arsenal“ dabar užima dešimtą vietą (19 taškų), iki minimumo atsilikimą sumažinęs „Brighton“ palypėjo ant 13-o laiptelio.

Kitose ketvirtadienio rungtynėse „Newcastle United“ svečiuose po Allano Saint-Maximino ir Jonjo Shelvey tikslių smūgių 2:0 įveikė „Sheffield United“.

Ketvirtadienio vakarą taip pat paskelbta, jog Liverpulio „Everton“ skiriasi su treneriu iš Portugalijos Marco Silva.

18-ą vietą užimančiai ekipai laikinai vadovaus Duncanas Fergusonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją