Vokietijos „Bundeslyga“ ruošiasi sezono atnaujinimui, todėl šalies futbolo klubai jau grįžta į treniruotes – komandų futbolininkai treniruojasi po penkis. Tai daro ir lygos lyderiai „Bayern“.

Šią savaitę Miuncheno ekipos puolėjas Kingsley Comanas į treniruotę atvyko prabangiu „McLaren 570S Spider“ automobiliu, tačiau jis nė kiek nesužavėjo „Bayern“ vadovų.

Bavarų komandą remia „Audi“, todėl prieš sezoną visiems futbolininkams buvo išdalinti nauji šios markės automobiliai, o ekipos sporto direktorius Hasanas Salihamidzičius įspėjo, jog demonstratyviai vairuojant kitus automobilius gali grėsti baudos.


Pasak pranešimų, „Bayern“ nusprendė skirti K. Comanui baudą, kuri gali siekti 50 tūkst. eurų. Nubaustas prancūzas išplatino atsiprašymą.

„Atsiprašau komandos ir „Audi“. Į treniruotę atvykau ne su „Audi“ automobiliu todėl, jog šiuo metu yra pažeistas jo veidrodėlis. Bet kokiu atveju, tai yra mano klaida“, – apgailestavo 23-ejų atletas.

„Audi“ kompanijai priklauso 8,33 proc. Miuncheno komandos akcijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)