Prieš kelias dienas triumfavę Katare vykusiame FIFA pasaulio klubų taurės turnyre bavarai „Bundesligos“ čempionato rungtynėse namuose sužaidė lygiosiomis 3:3 (0:2) su viena autsaiderių Bylefeldo „Arminia“.

0:2 ir 1:3 atsilikusių miuncheniečių kailį išgelbėjo antrame kėlinyje pelnyti Roberto Lewandowskio (48 min.), Corentino Tolisso (57 min.) ir Alphonso Davieso (70 min.) įvarčiai.

Kluptelėjęs devinto iš eilės čempiono titulo siekiantis „Bayern“ (49 tšk.) leido priartėti pagrindiniam savo persekiotojui – „Leizpig“ (44 tšk.).

Tuo metu Anglijos „Premier“ lygoje svarbias pergales iškovojo Londono ekipos.

„Chelsea“ savo aikštėje po Olivier Giroud ir Timo Wernerio įvarčių 2:0 (2:0) nugalėjo „Newcastle United“, o „West Ham United“ namų tvirtovėje 3:0 (1:0) pranoko „Sheffield United“.

Tiek „Chelsea“, tiek „West Ham“ su 42 taškais turnyro lentelėje aplenkė titulą ginantį FC „Liverpool“ (40 tšk.), kuris nukrito į šeštą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)