Vokiečių dienraštis „Bild“ skelbia, kad ketvirtadienį vykusioje komandos treniruotėje kilo žaidėjų muštynės – pasak pranešimų, kumščius į darbą paleido Robertas Lewandowskis ir Kingsley Comanas. Spėjama, kad aistras sukėlė lenko komentaras prancūzo atžvilgiu.

„Bayern“ legionieriai stengėsi užvožti vienas kitam į veidą, o įsismarkavusius peštukus skirti puolė gynėjai Jerome'as Boatengas ir Niklas Sule.

Net ir pavykus R. Lewandowskį bei K. Comaną išskirti, jie ir toliau veržėsi vienas prie kito.

Bavarų treneris Niko Kovačas ir pradžių buvo pasiryžęs abu mušeikas išvaryti iš treniruotės, tačiau netikėtai persigalvojo ir leido jiems tęsti komandos pratybas. Toks stratego sprendimas nustebino daugelį jo auklėtinių.

Sekmadienį „Bayern“ klubo laukia rungtynės Diuseldorfe su vietos „Fortuna“, pirmenybėse užimančia 10 vietą. Iki „Bundesligos“ sezono finišo liko šeši turai.

Primename, kad bavarai itin nesėkmingai pasirodė UEFA Čempionų lygoje, iš kurios iškrito jau aštuntfinalyje, kai bendru rezultatu 1:3 (0:0, 1:3) neatsilaikė prieš FC „Liverpool“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)