Lengviausiai su iššūkiu susitvarkė Miuncheno „Bayern“ futbolininkai, kurie siautėjo pirmajame kėlinyje ir svečiuose net 5:1 pervažiavo Leverkuzeno „Bayer“ vienuolikę.

Jau 4-ąją minutę pasižymėjo Robertas Lewandowskis, o po pusvalandžio „Bayern“ vos per 7 minutes mušė keturis įvarčius: po vieną R. Lewandowskis ir Thomasas Mulleris, du – Serge'as Gnabry.

Patrickas Schickas paguodos įvartį mušė 55-ąją minutę, o „Bayer“ po nesėkmės su 16 taškų išsaugojo trečiąją turnyrinės lentelės vietą. Lyderiai „Bayern“ turi 19 taškų.

Italijos „Serie A“ pirmenybėse vienintelis Moise'o Keano įvartis 16-ąją minutę padovanojo Turino „Juventus“ klubui pergalę namuose 1:0 prieš „AS Roma“ ekipą.

Jose Mourinho treniruojama Romos komanda viso mačo metu aktyviai kūrė atakas, tačiau niekaip nepavertė jų įvarčiais. Pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje Jordanas Veretout nerealizavo ir 11 metrų baudinio.

Turnyrinėje lentelėje aukščiau išlieka sostinės klubas, kuris su 15 taškų yra ketvirtas. „Juventus“ su 14 taškų užima septintąją poziciją.

Tuo metu Ispanijos „La Liga“ čempionate „Barcelona“ po atkaklios kovos savo žiūrovų akivaizdoje 3:1 įrodė pranašumą prieš „Valencia“ vienuolikę.

Svečiai 5-ąją minutę pasižymėjo pirmieji, bet jau 13-ąją minutę rezultatą lygino Ansu Fati, o 41-ąją minutę 11 metrų baudinį realizavo Memphis Depay'us. 85-ąją minutę įvartį pridėjo Philipe'as Coutinho.

Turnyrinėje lentelėje „Barca“ su 15 taškų šoktelėjo į septintąją vietą, o „Valencia“ su 12 taškų nukrito į devintąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją