Lūžis futbolininkui diagnozuotas po pirminių patikrinimų, o sugrįžus į Vokietiją trečiadienį jam bus atlikti papildomi testai.

Visgi klubo vadovas Karlas-Heinzas Ruumenige jau viešai patvirtino, kad 31-erių metų 193 cm ūgio vartininkui lūžo pėda ir sezonas jam yra baigtas. Manoma, kad M. Neueris negalės sportuoti du mėnesius.

Dėl šios priežasties M. Neueris praleis Vokietijos Bundeslygos finišą, kyla grėsmė, kad nacionalinei savo šalies rinktinei vartų sargas gali nepadėti per FIFA Konfederacijų taurės turnyro rungtynes Rusijoje, kurios vyks birželio 17 – liepos 2 dienomis.

Traumą M. Neueris patyrė 109 min.

Pranešama, kad 74 rungtynes Vokietijos rinktinėje sužaidusiam vartininkui kovo pabaigoje buvo atlikta mikroskopinė kairės pėdos operacija.

Jei UEFA Čempionų lyga Miuncheno klubui jau baigėsi, Vokietijos Bundeslygoje dar liko sužaisti septynerias rungtynes.

Šiuo metu po 29 rungtynių „Bayern“ turi 69 taškus ir turnyro lentelėje užima 1-ąją vietą. Antroje vietoje žengia „Leipzig“ klubas su 61 tašku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)