Rungtynės Barselonoje prasidėjo aktyvesniu šeimininkų komandos žaidimu ir jau 10 min. Lionelis Messi buvo pargriautas varžovų baudos aikštelėje, o teisėjas skyrė 11 metrų baudinį. Jį realizavo pats argentinietis - 1:0.

Visgi 32-ą minutę Antonio Nocerino po Zlatano Ibrahimovičiaus atlikto perdavimo rezultatą sugebėjo išlyginti, kai išbėgo vienas prieš vartininką Victorą Valdesą ir pasiuntė kamuolį į vartus jam tarp kojų - 1:1.

Tačiau jau 41-ą minutę buvo skirtas dar vienas 11 metrų baudinys į svečių vartus. Šį kartą jis sukėlė dar daugiau abejonių, nes buvo skirtas po pakelto kampinio, tačiau teisėjas iš Olandijos Bjoernas Kuipersas savo sprendimo nekeitė ir L. Messi vėl išvedė katalonus į priekį - 2:1.

Po šio įvarčio svečiai iš Italijos taip ir nebesugebėjo atsigauti: AC „Milan“ antrame kėlinyje praleido dar vieną įvartį - 53-ą minutę pasižymėjo Andresas Iniesta (3:1).

Kitose rungtynėse susitiko Miuncheno „Bayern“ ir „Marseille“ futbolininkai. „Bayern“ dar kartą nugalėjo varžovus tokiu pat rezultatu 2:0 (2:0) ir užtikrintai žengė į pusfinalį. Abu įvarčius nugalėtojams pelnė puolėjas Ivica Oličius.

Turnyro pusfinalyje FC „Barcelona“ kovos su Londono „Chelsea“ ir Lisabonos „Benfica“ poros nugalėtojais (po pirmo mačo - 1:0), o „Bayern“ - su Madrido „Real“ arba Nikosijos APOEL (po pirmo mačo - 3:0).

Rezultatai:

FC „Barcelona“ 3 - 1 AC „Milan“
Pirmas mačas - 0:0, bendras rezultatas - 3:1
11' [1 - 0] Lionel Messi (11 m)
32' [1 - 1] Antonio Nocerino
41' [2 - 1] Lionel Messi (11 m)
53' [3 - 1] Andres Iniesta

Miuncheno „Bayern“ 2 - 0 „Marseille“
Pirmas mačas - 2:0, bendras rezultatas - 4:0
13' [1 - 0] Ivica Olič
37' [2 - 0] Ivica Olič

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją