Madrido „Real“ – Stambulo „Galatasaray“

Pirma dvikova tarp Turkijos čempionų ir Ispanijos vicečempionų įvyko Stambule, kur Madrido „Real“ nepaliko jokių vilčių šeimininkams.

Ispanijos sostinės futbolininkai šventė pergalę rezultatu 6:1. Šiame susitikime nesustabdomas buvo Cristiano Ronaldo, kuris pasižymėjo „hat-tricku“. Turkai savo žiūrovų akivaizdoje neturėjo šansų prieš „karališkąjį klubą“, tad vargu ar „Santiago Bernabeu“ stadione jiems pavyks pasiekti teigiamą rezultatą.

B grupėje pirmos vietos nugalėtojas jau beveik aiškus. Carlo Ancelotti auklėtiniai turėdami 10 taškų savo sąskaitoje užtikrintai pirmauja, o „Galatasaray“ ekipa vis dar kovoja dėl antros vietos su kitomis komandos, kurios turi vienodus šansus žengti į kitą etapą.

Leverkuzeno „Bayer“ – „Manchester United“

Old Trafford“ stadione „Man Utd“ komandai prieš varžovus iš Leverkuzeno pavyko iškovoti pergalę. Atkaklioješešių įvarčių dvikovoje Davido Moyeso kariauna į savo sąskaitą įsirašė pirmus tris taškus, tačiau kiek vėliau „raudonųjų velnių“ ekipai sekėsi vis sunkiau.

A grupėje kovoje dėl kelialapio į aštuntfinalį liko trys komandos, tačiau nei viena dar nėra garantuota. „Manchester United“ (8 tšk.), „Bayer“ (7 tšk.) ir Donecko „Šachtar“ (5 tšk.) pergalės atveju pagerins savo padėti grupėje, o paskutinėje vietoje liko naujoke San SebastianoReal Sociedad“ ekipa, kuri surinko vos vieną tašką.

Maskvos CSKA – Miuncheno „Bayern“

Praėjusio sezono Čempionų lygos nugalėtojai varžovus iš Maskvos nugalėjo lengvai. „Allianz“ tvirtovėje Davido Alaba, Mario Mandžukičiaus ir Arjeno Robbeno įvarčiai lėmė pergalę. Šis susitikimas yra nieko nelemiantis, nes bavarai kartu su „Manchester City“ klubu jau užsitikrino vietą kitame etape.

Grupėje vis dar gali vykti kova dėl pirmos vietos, nes Mančesterio „miestiečiai“ nuo Josepo Guardiolos auklėtinių atsilieka tik 3 taškais. CSKA komanda neketina pasiduoti Vokietijos čempionams, nes kiekvienas taškas šiai ekipai yra reikalingas, norint užimta grupėje trečią vietą ir patekti į Europos lygą, o Pilzeno „Viktoria“ klubas kol kas lieka be taškų.

Turino „Juventus“ – „Kobenhavn“

Danijoje pirma akistata pasibaigė kiek netikėtu rezultatu. Daugkartiniai Italijos čempionai Turino „Juventus“ futbolininkai išvykoje nesugebėjo įveikti „Kobenhavn“ ekipos. Šeimininkai mačo pradžioje turėjo net įgiję pranašumą, tačiau Fabio Quagliarella įvartis išplėšė „Bianconeri“ komandai lygiąsias.

Minėtoje grupėje lyderis aiškus, tačiau antra komanda, kuri tęs kovą Čempionų lygoje vis dar nežinoma. „Galatasaray“ su „Kobenhavn“ klubai turi po 4 taškus, o Antonio Conte vadovaujama ekipa surinko vos 3 taškus ir neiškovojo nei vienos pergalės. „Juventus“ futbolininkams pergalė namuose yra itin svarbi.

Kiti trečiadienį vykstantys susitikimai:

Donecko „Šachtar“ – San Sebastiano „Real Sociedad“
Briuselio „Anderlecht“ – Lisabonos „Benfica“
Paryžiaus „Saint-Germain“ – Pirėjo „Olympiakos“
Manchester City“ – Pilzeno „Viktoria“