62 min. urugvajietis ir 17-metis saugas Gavi kovojo dėl kamuolio ir stipriai susitrenkė galvomis. Pastarasis krito žemyn, 23-ejų R. Araujo kurį laiką stovėjo ant kojų ir judėjo, tačiau netrukus visus išgąsdino taip pat kritęs ant vejos.

Sąmonę praradusiam gynėjui aikštėje buvo suteikiama pagalba, galiausiai futbolininkas greitosios pagalbos automobiliu išvežtas į ligoninę.

Sirgaliai jį išlydėjo skanduodami „Urugvajus“, vėliau klubas pranešė, jog futbolininkas patyrė smegenų sukrėtimą.

Dėl šio incidento rungtynėse pauzė užtruko 11-a minučių.

R. Araujo buvo siejamas su „Man United“, tačiau urugvajietis nusprendė karjerą tęsti Katalonijoje ir pratęsė sutartį iki 2026 metų.

Sužaidus pusvalandį šeimininkus į priekį išvedė Memphis Depay (30'), 41 min. rezultatą dvigubino Pierre-Emerickas Aubameyangas.

Po pertraukos 48 min. Gabono rinktinės lyderis fiksavo savo dublį, o „Barca“ – triuškinančią persvarą (3:0).

Svečių viltis 50 min. gaivino Iago Aspas, tačiau nuo 58 min. „Celta Vigo“ žaidė mažumoje – raudona kortele nubaustas kolumbietis Jeisonas Murillo.

Ousmane Dembele, Pierre-Emerick Aubameyang, "Barcelona"

Su 72 taškais „Barcelona“ žengia 2-oje vietoje, „Celta Vigo“ su 43 taškais – 11-oje vietoje.

Kiti antradienio rezultatai:

„Valencia“ 0 – 3 „Real Betis“

„Granada“ 1 – 0 Bilbao „Athletic“

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją