Katalonijos ekipos viceprezidentas Susana Monje patikino, kad klubas pasiekė rekordines aukštumas, biudžetas išaugo iki 633 milijonų eurų. Manoma, kad „Barca“ yra pasirengusi sausio mėnesį įsigyti naują futbolininką ir pasirašyti naują sutartį su vienu komandos lyderių Neymaru.

Teigiama, kad klubo pajamos nuo praėjusio sezono išaugo 38 milijonais. Žiniasklaidoje sklido gandai, kad katalonų ekipa ekonomiškai išgyvena ne pačius geriausius laikus, bet šie gandai nepasivirtino.

„Klubo biudžetas yra pakankamai geras ir tikrai ne ant jokios krizės ribos, – žurnalistams tvirtino S. Monje. – Taigi „Barcelona“ gali atnaujinti sutartis su žaidėjais ir, jei tik komandos personalas reikalauja, įsigyti naujų žaidėjų“.

Praėjusį sezoną „Barca“ susišlavė tris svarbiausius trofėjus – UEFA Čempionų lygos, „Copa del Rey“ ir Ispanijos „La Liga“ nugalėtojų taures.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)