Pirmieji pranešimai apie derybas tarp „Barcelona“ ir „Atletico“ pasirodė likus vos kelioms valandoms iki paskutinės vasaros dienos pabaigos, kai didžiojoje dalyje Senojo žemyno užsiveria žaidėjų perėjimų langas.

Iš pradžių skelbta, kad į sandorį gali būti įtrauktas jaunasis „Atletico“ talentas iš Portugalijos Joao Felixas, tačiau šie gandai nepasitvirtino.

Karštligiškas „Barcelona“ sprendimas išsiųsti A. Griezmanną iliustruoja prastėjančią klubo finansinę situaciją. Žiniasklaidos duomenimis, snaiperis buvo brangiausiai apmokamas žaidėjas ekipoje ir per savaitę uždirbdavo maždaug 670 tūkst. eurų.

Prieš tai katalonai nepajėgė išlaikyti komandoje jos ilgamečio simbolio Lionelio Messi, išvykusio į „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija).

2019-aisiais „Barca“ A. Griezmanną įsigijo iš to paties „Atletico“, tuomet paklodama 120 mln. eurų.

Per du sezonus Katalonijos sostinėje prancūzas taip ir nepateisino visų lūkesčių. Vilkėdamas mėlynus ir granatinius marškinėlius jis visose varžybose sužaidė 102-ejas rungtynes ir pelnė 35 įvarčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)