Čempionus, kurie rezultatu 3:1 UEFA Čempionų lygos finale „Wembley“ stadione šeštadienį įveikė „Manchester United“ ekipą, sveikino pilnutėlis „Camp Nou“ stadionas.

Gerbėjams skanduojant pergalės šūkius ir savo dievukų vardus, buvo pademonstruoti du šio sezono iškovoti trofėjai – Ispanijos ir UEFA Čempionų lygos nugalėtojų taurės.

Apsupti savo vaikų, futbolininkai dėkojo gerbėjams už paramą ir sakė, kad labai didžiuojasi savo pasiekimais.

„Ačiū visiems, kurie čia susirinko, visiems, kurie mus palaiko, ačiū už šį vakarą. Privertėte mus pasijausti jums artimais. Ačiū už paramą, reikštą visus metus. Ačiū už abi puikias taures. Šį triumfą pakartosime ir kitais metais – dirbsime vieningai, ką ši komanda pademonstravo per šiuos įspūdingus metus“, - sakė „Barcelona“ klubo treneris Josepas Guardiola.

„Visada didžiavausi būdamas katalonu ir visada buvau didžiulis „Barcelona“ gerbėjas, tačiau šiandien jaučiuosi stipresnis nei bet kada anksčiau“, pabrėžė saugas Xavi.

„Pasidžiaukime šia akimirka. Tikėkimės, kad ateityje mūsų dar laukia sėkmė. Tegyvuoja „Barca“ ir tegyvuoja Katalonija“, linkėjo puolėjas Lionelis Messi.

Po bendros nuotraukos su trofėjais, komanda bendravo su iš džiaugsmo šėlstančiais gerbėjais. Pergalingą jų eiseną lydėjo raudono ir mėlyno konfeti lietus.

Futbolininkų garbei dangų puošė fejerverkai, o futbolininkai iš stadiono buvo išlydėti kaip tikri karaliai.

Vėliau visiems susirinkusiems koncertavo dainininkė Shakira, kuri yra „Barcelona“ žaidėjo Gerardo Pique draugė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją