Šeštadienį brangius prarado Madrido „Real“ ekipa, sužaidusi lygiosiomis 0:0 su „Real Betis“, tad „Barcelona“ futbolininkai žinojo, kad pergalė leistų jiems pasivyti principinius varžovus.

Tačiau pirmi pasižymėjo „Villarreal“ futbolininkai, kai kamuolį į Marc-Andre ter Stegeno ginamus vartus 23 minutę nukreipė Samuelis Chukwueze'as. Vis dėlto, 28 min. „Barcelona“ puolėjas Antoine'as Griezmannas rezultatą išlygino, o 35 min. – dar vienu tiksliu šūviu išvedė savo komandą į priekį.

Antrame kėlinyje nei vienai komandai nepavyko pasižymėti, tačiau bene svarbiausias epizodas nutiko 65 min. Šeimininkų komandos žaidėjas Manu Triguerosas tiesia koja įsirėžė į „Barcelona“ ekipos lyderį Lionelį Messi ir be didesnių diskusijų buvo pašalintas iš aikštės. Ir nors mažumoje likęs „Villareal“ iki pat mačo pabaigos kovėsi dėl taško, bet pakeisti rezultato šeimininkams nepavyko.

Antrą pergalę iš eilės Ispanijos čempionate iškovojusi „Barcelona“ pasivijo antroje pozicijoje esančią Madrido „Real“ ekipą. Abi komandos yrs surinkusios po 71 tašką, tačiau „Barca“ turi dar vienerias rungtynes atsargoje. Čempionate pirmauja 73 taškus turintis Madrido „Atletico“.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)