Ispanijos superklubai „Barcelona“ ir Madrido „Real“ jau dabar pradeda pasiruošimą kitam sezonui. Pasak pranešimų žiniasklaidoje, tarpsezoniu abiejų šių komandų sudėtys gali keistis kardinaliai.

ESPN paskelbė, jog itin rimtos permainos vyks Katalonijoje. Jau aišku, kad į „Barceloną“ atvyks „Las Palmas“ saugas Pedri bei „Braga“ puolėjas Francisco Trincao, o aktyviai yra dairomasi ir kitų naujokų.

Vieni pagrindinių „Barcos“ taikinių – klube jau žaidęs Neymaras bei Milano „Inter“ puolėjas Lautauro Martinezas. Katalonai taip pat yra siejami su Amsterdamo „Ajax“ gynėju Nicolu Tagliafico.

Skelbiama, jog „Barcelona“ yra nusiteikusi atsisveikinti su būriu dabartinių žaidėjų, o neliečiami yra tik trys – Lionelis Messi, Frenkie de Jongas ir Marcas-Andre ter Stegenas.

Stiprūs permainų vėjai tarpsezoniu gali papūsti ir principinių „Barcelonos“ varžovų gretose. „Real“ jau kurį laiką ieško naujų namų tokiems žaidėjams kaip Garethas Bale‘as, Jamesas Rodriguezas ar Luka Jovičius.

„Karališkasis“ klubas yra siejamas su būriu elitinių futbolininkų, tokių kaip Sadio Mane, Pierre‘as-Emerickas Aubameyangas, Erlingas Haalandas ar Paulas Pogba.

Sustabdžius „La Liga“ pirmenybes po 27 turų, „Barcelona“ yra priekyje su 58 taškais. „Real“ ekipa su 56 taškais yra antra, o artimiausia lyderių persekiotoja „Sevilla“ turi 47 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)