Aikštės šeimininkai dukart pirmavo po Fernando Torreso ir Raulio Garcia įvarčių (pastarasis be abejotino 11 metrų baudinio), o svečiai du sykius lygino santykį, kaip pasižymėjo Neymaras ir kamuolį į savo varus nukreipė Miranda. Pergalingą įvartį 41-ą minutę pelnė tas pats Neymaras.

Už susistumdymus ir šiurkščias pražangas iš aikštės buvo išvyti du madridiečiai Gabi (45-ą) Mario Suarezas (84-ą min.). Madrido klubo saugas turkas Arda Turanas 54-ą minutę liko nepatenkintas šoninio teisėjo sprendimu ir pakėlęs nuo žemės savo batelį metė į arbitrą. Tiesa, jis nepataikė.

Pirmą šių ekipų dvikovą prieš savaitę Barselonoje rezultatu 1:0 laimėjo katalonai.

Ankstesniame etape madridiečiai sostinės derbyje eliminavo „Real“ klubą (2:0 ir 2:2), o „Barcelona“ lengvai sudorojo „Elche“ komandą (5:0 ir 4:0).

Rezultatas:

Madrido „Atletico“ 2 – 3 FC „Barcelona“*** (pirmas mačas – 0:1, bendras rezultatas 2:4).

1' Fernando Torres [1 – 0]
9' Neymar [1 – 1]
30' Raul Garcia (iš 11 metrų baudinio) [2 – 1]
38' Miranda („Athletic“, į savus vartus) [2 – 2]
41' Neymar [2 – 3]

45‘ Gabi („Atletico“) – raudona kortelė
84' Mario Suarez („Atletico“) – raudona kortelė

*** - pateko į pusfinalį

Italijos taurės turnyre - sunki „Juventus“ pergalė

Italijos taurės turnyre (Coppa Italia) trečiadienį įvyko dar vienas ketvirtfinalio etapo susitikimas. „Serie A“ čempionato lyderis Turino „Juventus“ klubas svečiuose egzaminavo šalies pirmenybių absoliučią autsaiderę „Parma“ komandą ir sunkiai nugalėjo varžovus rezultatu 1:0 (0:0). Pergalingą įvartį puolėjas Alvaro Morata, kuris aikštėje pasirodė tik po keitimo, pasiekė pagrindinio laiko pabaigoje - 89-ą minutę.

Rezultatas:

„Parma“ 0 1 „Juventus“***

89' Alvaro Morata [0 – 1]

*** - pateko į pusfinalį

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)