Milano klubas išvykoje 1:0 (1:0) įveikė Turino „Juventus“. Vienintelį ir pergalingą įvartį 40 minutę po Davide Calabrios perdavimo pelnė Olivier Giroud.

Likus vienam turui iki Italijos „Serie A“ čempionato pabaigos „AC Milan“ su 67 taškais žemiau ketvirtos vietos jau tikrai nenukris.

„Juventus“ savo ruožtu prarado šansus žaisti Čempionų lygoje. Praėjusią savaitę iš klubo buvo atimta dešimt taškų už dirbtinį žaidėjų vertės didinimą. Turino klubas su 59 taškais – vos septintas.

Primenama, kad jau anksčiau Italijos čempionų titulą yra užsitikrinusi „Napoli“ ekipa.

Ispanijos „La Liga“ pirmenybėse pergalę pasiekė „Barcelona“, kuri namuose 3:0 (2:0) įveikė „Mallorca“.

Pirmasis įvartis krito jau 49 sekundę, kai pasižymėjo Ansu Fati. 24 min. jis pridėjo antrą įvartį, o varžovų triuškinimą 70 min. pabaigė Gavi.

„Barcelona“ jau anksčiau yra užsitikrinusi čempionų titulą, bet šis mačas buvo ypatingas – metams atsisveikinta su „Camp Nou“ stadionu, kuris bus renovuojamas ir duris atvers tik 2024 m. lapkritį.

Tiesa, tada jis talpins tik pusę žmonių, o galutinai rekonstrukcija bus baigta tik 2025-2026 m. sezone.

Kitame sezone katalonai žais olimpiniame stadione.

Nors mačas nekėlė klausimų dėl nugalėtojų, emocijų netrūko dėl kitos priežasties – su ašaromis akyse ir atsistojusių sirgalių plojimais iš aikštės palydėti Sergio Busquetsas ir Jordi Alba. Abi klubo legendos šią vasarą paliks „Barceloną“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją