Lietuviams pirmąjį įvartį 29-tąją minutę įmušė Fiodoro Černycho perdavimo sulaukęs Nerijus Valskis. Po 16-os minučių antrą mačo įvartį pelnė ir pats F. Černychas.

Tai buvo pirmoji E. Jankausko pergalė stovint prie Lietuvos rinktinės vairo.

Antrosios rungtynės, kuriose lietuviai susitiks su Latvijos rinktine, bus žaidžiamos birželio 1 d. Liepojoje.

Birželio 4 d. Taline susitiks estai su latviais.

Šiemet Baltijos taurės varžybos pirmą kartą vyksta pagal futbolo savaitės principą ir tęsis nuo gegužės 29 d. iki birželio 4 d.

Po rungtynių Klaipėdoje Lietuvos rinktinė vyks į Latviją, kur susitiks su dviejų pastarųjų Baltijos taurės turnyro nugalėtoja – Latvijos ekipa. Būtent latviams 2014 metų turnyro finale 0:1 pralaimėjo lietuviai. Šių metų turnyro nugalėtojas paaiškės po latvių ir estų komandų susitikimo Estijoje.

Lietuvos rinktinė Baltijos taurės turnyre žais ne pačios pajėgiausios sudėties. Turnyrą praleis dėl patekimo į Ispanijos aukščiausią lygą kovojantis Marius Stankevičius, Rumunijoje sezoną baigiantys Deivydas Matulevičius ir Vytautas Černiauskas, dėl asmeninių priežasčių kvietimų atsisakę Mindaugas Panka, Vytautas Andriuškevičius, traumą patyręs Tomas Mikuckis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)