Dvikova su Estijos vicečempionėmis žalgirietėms prasidėjo labai nesėkmingai. Jau 2 min. kamuolys atsidūrė Medos Šeškutės ginamų vartų tinkle po viešnių žaidėjos smūgio galva, o dar po kelių minučių „Sporting“ futbolininkės surengė greitą kontrišpuolį ir pelnė antrą įvartį.

Atrodė, kad žalgirietėms gręsia pernykštės akistatos su „Sporting“ ekipa scenarijus, kai Estijoje šeimininkės 5:1 sutriuškino MFA „Žalgiris“-MRU komandą.

Tačiau atsigavusios po šalto dušo šeimininkės palaipsniui perėmė iniciatyvą, o 24 min. įspūdingu smūgiu iš aštraus kampo kamuolį į Saku komandos vartus pasiuntusi A. Cheminava sušvelnino rezultatą 1:2.

Pirmoje rungtynių dalyje progų pasižymėti turėjo abi komandos, o arčiausiai tikslo buvo G. Assifuah, paskutinėmis pirmo kėlinio minutėmis galingu šūviu sudrebinusi viešnių vartų konstrukciją.

Antrame kėlinyje žaidimas iš esmės vyko tik viena kryptimi. Jau 49 min. M. Musaskaya tolimu baudos smūgiu iš dešinio krašto užklupo nepasiruošusią varžovių vartininkę ir rezultatas tapo lygus 2:2. 55 min. gražią žalgiriečių kombinaciją tiksliu smūgiu galva užbaigusi G. Assifuah išvedė MFA „Žalgiris“-MRU komandą į priekį – 3:2.

68 min. Ugnė Slankauskaitė pažeidė taisykles savo baudos aikštelėje, bet Meda Šeškutė atrėmė baudinį ir neleido varžovėms išlyginti rezultato. O atsakomojoje atakoje po keitimo aikštėje pasirodžiusi MFA „Žalgiris“-MRU naujokė Joy Bokiri smūgiu iš baudos aikštelės pelnė ketvirtą komandos įvartį. Po šio smūgio Saku „Sporting“ žaidimas galutinai išsiderino, o puikiai kamuolį iki pat finalinio švilpuko kontroliavusios žalgirietės šventė pergalę.

BWFL čempionate pirmauja 12 taškų per ketverias rungtynes surinkusi Talino „Flora“, po 6 taškus turi vos dvi rungtynes sužaidusi Šiaulių „Gintra“ bei trijose dvikovose dalyvavusios MFA „Žalgiris“-MRU ir Saku „Sporting“, po 1 – SFK „Riga“ ir „Metta“.

Kitas rungtynes BWFL pirmenybėse MFA „Žalgiris“-MRU žais liepos 22 d. su Šiaulių „Gintra“, o liepos 26 d. žalgiriečių laukia dvikova su SFK „Riga“ komanda.