Garetho Bale'o vedami Madrido „Real“ futbolininkai svečiuose 2:2 sužaidė su „Villareal“.

Šeimininkai pirmieji išsiveržė į priekį 12-ąją minutę, tačiau G. Bale'as prieš pat pertrauką išlygino rezultatą „uždarydamas“ Dani Carvajalio perdavimą iš krašto.

„Villarreal“ ekipa 74-ąją minutę vėl išsiveržė į priekį, bet antrasis G. Bale'o įvartis 86-ąją minutę išplėšė „karališkajam“ klubui tašką.

„Real“ didvyriu tapęs valas per pridėtą rungtynių laiką prieš save išvydo raudoną kortelę – per tris minutes dvi geltonas korteles užsidirbęs puolėjas buvo išvarytas.

Vasarą parduoti G. Bale'ą siekusio Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai po trijų turų su penkiais taškais lygoje užima penktąją vietą.

Kitose rungtynėse Madrido „Atletico“ taip pat atsilikinėjo, tačiau sugebėjo įspūdingai išsigelbėti ir namuose švęsti pergalę 3:2 prieš „Eibar“.

Sužaidus 19 minučių „Atletico“ atsiliko 0:2, bet rezultatą išlygino 27-ąją ir 52-ąją minutėmis Joao Felixo ir Vitolo pelnyti įvarčiai.

Galiausiai, 90-ąją minutę pergalingą įvartį įmušė Thomasas Partey.

Kituose mačuose „Granada“ 3:0 sutriuškino „Espanyol“, o „Valencia“ 2:0 įveikė „Mallorca“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)