Tokio įvykių scenarijaus laikosi didžiausias Austrijos laikraštis „Kronen Zeitung“.

„Negaliu daug pasakyti. Bet faktas, kad aš stovėjau komandos pusėje“, – teigė H. Pfeifenbergeris.

Viena ryškiausių Austrijos futbolo asmenybių savo šalies žiniasklaidai atskleidė, jog iš „Sūduvos“ buvo atleistas elektroniniu laišku. Specialistas į pastarajį atsakė teiraudamasis sprendimo motyvų ir dabar laukia daugiau žinių iš klubo.

Paklaustas, ar teisingi gandai, jog „Sūduvos“ vadovai turėjo priekaištų dėl jo vedamų treniruočių intensyvumo, H. Pfeifenbergeris tai neigė.

„Neturiu žalio supratimo, iš kur atsirado tokios kalbos“, – tikino austras.

Kaip ir Lietuvos čempionų ekipos legionieriai, namo jis išvyko kovo 15 d., kai dėl koronaviruso pandemijos buvo sustabdyta A lyga, Marijampolėje palikęs didžiąją dalį savo daiktų.

Tarpsezoniu H. Pfeifenbergeris „Sūduvoje“ pakeitė ilgametį ekipos vairininką iš Kazachstano Vladimirą Čeburiną. 40 rungtynių savo šalies rinktinėje sužaidusio buvusio puolėjo sutartis turėjo galioti iki sezono pabaigos.

Suvalkiečių klubo prezidentas Vidmantas Murauskas anksčiau teigė, jog trenerio kontraktas buvo vienašališkai nutrauktas dėl to, jog pastarasis „nevykdė ar nevisai vykdė kai kuriuos numatytus punktus“.

H. Pfeifenbergeris komandai vadovavo tik dviejuose oficialiuose mačuose – pralaimėtoje Supertaurės dvikovoje su Vilniaus „Žalgiriu“ bei pergalingose Lietuvos futbolo A lygos atidarymo rungtynėse su Gargždų „Banga“.

Primename, kad titulą ginančią Marijampolės komandą neseniai paliko ir į Indiją dirbti išvykęs sporto direktorius Karolis Skinkys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)