Bene geriausiai nusiteikęs futbolininkas – lemiamą įvartį į PoznanėsLech“ komandos vartus įmušęs saugas Rytis Leliūga.

Nieko keisto, būtent šis įvartis, iš dalies, yra „kaltas“, kad ši kelionė įvyko. Vos įžengęs į oro uostą, Rytis... puolė matuotis naujus futbolo batelius. Bet juk mes visi žinome, kaip smagu išbandyti tai kas nauja. Atgarsių iš komandos draugų ir fanų jis sulaukė ir už griežtą pasisakymą rytinėje spaudos konferencijoje.

„Sakiau, kad nubausime varžovus, žodžių neatsiimu, taip ir bus!“, - pakartojo R. Leliūga.

Austrija pasitiko drėgnu oru

Skrydis iš Vilniaus į Austriją truko neilgai. Zalcburgo oro uoste laiku daugumai žalgiriečių teko griebtis šiltesnių rūbų. Oro temperatūra - vos 15 laipsnių.

„Žalgirio“ futbolininkai apsigyveno 50 kilometrų nuo Zalcburgo esančiame 4 žvaigždučių „Alpenhof“ viešbutyje, į kurį atvyko autobusu. Viešbutis įsikūręs Alpių kalnų apsuptyje.

„Žalgirio“ ir vietos „Red Bull“ klubo rungtynės Europos lygos turnyro atrankos ketvirtame ture vyks ketvirtadienį 20.00 val. Lietuvos laiku. Susitikimą tiesiogiai transliuos LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)