Lietuvos futbolo klubų asociacijos A lyga nuotolinio valdybos posėdžio metu buvo svarstomi galimi rungtynių nukėlimo variantai, patvirtinti du iš jų.

Rungtynės yra nukeliamos į lapkričio 12 d. (ketvirtadienį). Esant objektyvioms priežastims, bus sudaryta galimybė rungtynes žaisti po nacionalinių rinktinių lango – lapkričio 22 d. (sekmadienį).

Primename, kad rungtynės turėjo būti žaidžiamos šį šeštadienį, spalio 31-ąją, bet po žinios apie pirmą koronaviruso atvejį Marijampolėje buvo nukeltos į lapkričio 8-ąją. Paaiškėjus, kad užsikrėtimo mastas Suvalkijos klube masinis, priimti nauji sprendimai.

LFF ir A lyga taip pat ruošia su COVID-19 valdymu susijusio saugumo reglamento atnaujinimą, pritaikytą dabartinei situacijai, kurį teiks Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) tvirtinimui.

Dvejos 20-ojo turo rungtynės tarp „Panevėžio“ ir Gargždų „Bangos“ bei „Kauno Žalgirio“ ir Vilniaus „Riterių“, kaip suplanuota, vyks spalio 31 d.

Situacija A lygos turnyro lentelėje tokia, kad „Sūduvai“ ketvirtą iš eilės čempionų titulą atneštų ir lygiosios Vilniuje, mat prieš „Žalgirį“ Sauliaus Širmelio auklėtiniai turi vieno taško persvarą.

Turnyro lentelė
(vieta, komanda, žaista rungtynių, įvarčių santykis, taškai)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)