Argentiniečio Diego Simeone treniruojami Madrido futbolininkai penktajame A grupės varžybų ture namuose 2:0 (2:0) nugalėjo „Monaco“ (Prancūzija) ekipą ir jau turi bilietą į atkrintamąsias varžybas.

Į priekį aikštės šeimininkai išsiveržė jau 2 min., kai po Koke smūgio kamuolys į svečių vartus įskriejo atsitrenkęs į 17-metį gynėją Benoit Badiashile.

24 min. pranašumą padvigubino Antoine'as Griezmannas.

Po 5 rungtynių savoje sąskaitoje „Atletico“ turi 12 taškų ir, nepalankiai susiklosčius aplinkybėms, gali nukristi nebent į antrąją turnyro lentelės poziciją. „Monaco“ sąskaitoje yra vos 1 taškas.

Antrąjį kelialapį į aštuntfinalį trečiadienio vakarą iš šios grupės gali užsitikrinti Dortmundo „Borussia“ (Vokietija) ekipa, kuri namie priims „Brugge“ (Belgija) futbolininkus.

Tuo metu D grupėje pirmąją pergalę į savo sąskaitą įsirašė Maskvos „Lokomotiv“ (Rusija) ekipa, namuose gana netikėtai 2:0 (1:0) įveikusi Stambulo „Galatasaray“ (Turkija) atstovus.

Ši rusų pergalė iš „Galatasaray“ atėmė dar egzistavusią galimybę pakovoti dėl vietos kitame etape, o patys pirmuosius taškus į sąskaitą įsirašę „Lokomotiv“ futbolininkai paskutiniame ture dar pamėgins kovoti dėl bilieto į UEFA Europos lygą.

„Galatasaray“ su 4 taškais grupėje yra trečioje vietoje, „Lokomotiv“ su 3 taškais – 4-oje.

Kitose šios grupės rungtynėse trečiadienį santykius išsiaiškins „Porto“ (Portugalija) ir Gelzenkircheno „Schalke“ (Vokietija).

Rezultatai

A grupė

Madrido „Atletico“ 2 – 0 „Monaco“

2' Benoit Badiashile [1-0 - į savus vartus]
24' Antoine'as Griezmannas [2-0]
82' Stefanas Savičius („Atletico“) pašalintas iš aikštės
82' Radamelis Falcao („Monaco“) nerealizavo 11 m baudinio

D grupė

Maskvos „Lokomotiv“ 2 – 0 Stambulo „Galatasaray“

43' Ryanas Donkas [1-0 - į savus vartus]
54' Vladislavas Ignatjevas [2-0]

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją