Traumą futbolininkas patyrė per pirmadienio Ispanijos čempionato susitikimą su „Villarreal“ klubu. Slovėnas nebaigė 0:3 išvykoje pralaimėtų rungtynių, aikštę paliko 38 min., o atlikus tyrimus paaiškėjo, kad trauma yra rimta. Prireiks operacijos ir į aikštę „Atletico“ vartų sargas sugrįš tik po 3-4 mėnesių.

Tai reiškia, kad J. Oblakas praleis mažiausiai 13 komandos rungtynių, tarp kurių – ir Ispanijos čempionato rungtynės su „Barcelona“, ir UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio pirmoji akistata su Leverkūzeno „Bayer“, kuri įvyks vasarį.

J. Oblakas, kuris pastaruoju metu buvo pagrindinis ekipos vartininkas Ispanijos čempionato ir UEFA Čempionų lygos rungtynėse, o progų pasiilsėti gaudavo tik per Ispanijos Karaliaus taurės mačus, šiais metais viešėjo ir Lietuvoje. 2018-ųjų Europos čempionato atrankos rungtynėse lietuviai su slovėnais sužaidė lygiosiomis – 2:2.

Antrą kartą jau išvykoje lietuviai su slovėnais susitiks tik kitų metų rugsėjo 1-ąją, kai J. Oblakas jau bus sugrįžęs į rikiuotę.

Po pastarojo pralaimėjimo Madrido komanda su 25 taškais po 15 rungtynių turnyro lentelėje užima tik 6-ąją vietą. Tuo metu „Villarreal“ su 26 taškais žengia 4-oje pozicijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)