D. Costos kontraktas galiojo iki 2021 m. birželio 30 dienos, tačiau prieš kelias dienas 32-ejų futbolininkas kreipėsi į klubą prašydamas nutraukti jo kontraktą dėl asmeninių priežasčių.

Tad gruodžio 22-ą mače su „Real Sociedad“ po keitimo aikštėje pasirodžiusio D. Costos sužaistos kelios minutės tapo paskutinės jam vilkint „Atletico“ marškinėlius. Tą mačą sostinės ekipa laimėjo 2:0.

Šiuo metu „Atletico“ pirmauja „La Liga“ čempionate (32 taškai). Tiek taškų turi Madrido „Real“, tačiau pastaroji ekipa yra sužaidusi 2 rungtynėmis daugiau.

„Atletico“ simboliu laikytas žaidėjas su pertraukomis klubui atstovavo nuo 2006-ųjų.

Iš viso jo sąskaitoje – 215 rungtynių dėvint „Atletico“ marškinėlius, pelnė 83 įvarčius ir atliko 36 rezultatyvius perdavimus.

Karjeros metu su „Atletico“ iškovojo „La Liga“ titulą (2013/14), „Copa del Rey“ (2013), laimėjo Europos lygą (2018) bei dukart UEFA Supertaures (2010 ir 2018 m.).

Šiame „La Liga“ sezone sveikatos problemų kamuotas D. Costa sužaidė vos 7 mačus bei pelnė 2 įvarčius.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)