„Bayern“ jau 27 minutę atsiliko 0:2 po Jonathano Burkardto ir Moussa Niakhate įvarčių. Tiesa, 33 min. „Bavarų“ puolimo lyderis Robertas Lewandowskis tiksliu smūgiu sumažino čempionų atsilikimą, bet pakeisti rungtynių eigos „Bayern“ nesugebėjo.

57 min. „Mainz“ saugas Leandro Barreiro Martinsas pasiuntė kamuolį į Sveno Ulreicho ginamų vartų tinklą ir įtvirtino šeimininkų pranašumą – 3:1.

Nors šiose rungtynėse „Bayern“ kamuolį kontroliavo 69 proc. laiko, tačiau į vartus atliko vos 7 smūgius, o rezultatyviu tapo tik vienintelis R. Lewandowskio pataikymas. Tuo metu „Mainz“ žaidėjai smūgiavo 22 kartus, o į vartų stačiakampį kamuolys skriejo po 7 smūgių.

Nerado motyvacijos kautis dėl pergalės ir Vokietijos vicečempionai. Nors šeimininkų puolėjas Erlingas Haalandas „Borussia“ ekipai pelnė net 3 įvarčius, bet „Bochum“ atsakė tiksliais Sebastiano Polterio, Gerrito Holtmanno, Jürgeno Locadia ir Miloso Pantovičiaus smūgiais ir iš Dortmundo išsivežė visus 3 taškus.

Kitose „Bundesliga“ 32 turo rungtynėse Bielefieldo „Arminia“ lygiosiomis 1:1 (0:0) sužaidė su Berlyno „Hertha“, „Stuttgart“ tokiu pat rezultatu baigė akistatą su „Wolfsburg“, o „Koln“ svečiuose 4:1 (2:2) nugalėjo „Augsburg“ ekipą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją