Ypač įsiminė Andriaus Urbšio galimybė pasiekti įvartį, tačiau jo smūgiuotam į tuščius vartus kamuoliui kelią pastojo gynėjas.

Vėliau įvartį pasiekti galėjo Evaldas Razulis, „Atlanto“ puolėjas iššoko vienas prieš lenkų vartininką, tačiau netikėtai suklupęs prarado progą pasižymėti.

Po pertraukos, nuo 55-os min., klaipėdiečių ekipai atstovavo mažiau rungtyniaujantys futbolininkai, tačiau jie uoliai kovojo su varžovais ir išsaugojo garbingą rezultatą.

Prieš tai „Atlantas“ Lenkijoje žaidė dvejas rungtynes. Iš pradžių Konstantino Sarsanijos auklėtiniai 1:2 nusileido lenkų Bytovo „Drutex-Bytovia“ ekipai ir 1:0 įveikė Izraelio aukščiausios lygos pirmenybėse žaidžiantį Ber Šyvos „Hapoel“ klubą 1:0.

Rugpjūčio 3 dieną, po vasaros atostogų, tęsis Lietuvos futbolo čempionatas. Uostamiesčio vienuolikė namie susitiks su „Šiaulių“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)