„Arsenal“ žaidėjų atlyginimai mažės 12,5 proc., tačiau su tuo jie sutiko tik gavę Čempionų lygos paskatą.

Londono ekipos futbolininkai gaus po 100 tūkst. svarų sterlingų, jei kitą sezoną sugebės prasibrauti į 2021-22 metų Čempionų lygą.

Be to, 2021 metų Čempionų lygos nugalėtojų titulas kiekvienam „Arsenal“ žaidėjui papildomai atneštų 500 tūkst., o Europos lygos trofėjus – 100 tūkst. svarų sterlingų.

Londono klubas nežaidė Čempionų lygoje nuo 2016-17 metų sezono.

Prieš sustabdant „Premier“ lygą dėl koronaviruso grėsmės, „Arsenal“ užėmė 9 vietą turnyro lentelėje. Iki vietos Čempionų lygoje jiems trūksta 8 taškų, o sužaisti liko 10 rungtynių.

Ketvirtadienį klubo vadovybė posėdžiavo su visais žaidėjais. Kolektyvinė sutartis, kuri buvo derinama lygos, nebuvo sudaryta. „Premier“ lyga siūlė trečdaliu nurėžti futbolininkų atlyginimus, tačiau Profesionalių futbolininkų asociacija su tuo nesutiko.

„Arsenal“ paskelbė, kad klubo savininkai „Kroenke, Sports & Entertainment“ pasirengę remti komandą per visus pandemijos atneštus pokyčius. Patvirtina, kad fanai atgaus sumokėtus pinigus, jei likusios rungtynės bus žaidžiamos už uždarų durų.

„Arsenal“ sezono abonementai ir vienkartiniai bilietai į rungtynes yra vieni brangiausių lygoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)