Pirmieji į priekį išsiveržė Pepo Guardiolos auklėtiniai – 62-ą minutę tikslų smūgį atliko Sergio Aguero. Visgi po dešimties minučių rezultatą išlygino Nacho Monrealis. Per likusį laiką nė viena komanda nebepasižymėjo, todėl joms teko žaisti pratęsimą.

Jame sėkmė lydėjo „Arsenal“ ekipą – pergalingą įvartį 101-ąją minutę įmušė Alexis Sanchezas.

Londono ekipa FA taurės finale žais 20-ą kartą. Tokio rezultato nėra užfiksavus nė viena kita Anglijos komanda. Iki šiol „Arsenal“ laimėjo 12 titulų ir, jeigu iškovotų dar vieną, taip pat taptų rekordininku.

Tiesa, tai padaryti nebus lengva, nes lemiamame mūšyje teks susikauti su Londono „Chelsea“ futbolininkais.

Finalas „Wembley“ stadione bus žaidžiamas gegužės 27 dieną.

„Premier“ lygoje pergalę nuskynė „Manchester United“ klubas, išvykoje 2:0 pranokęs „Burnley“. Prieš mačą visi „raudonųjų“ žaidėjai vilkėjo baltus marškinėlius su Zlatano Ibrahimovičiaus ir Marcoso Rojo pavardėmis ant nugarų, kurie abu patyrė itin sunkias kelių traumas.

Bet futbolininkų netektis bent jau šiame mače Jose Mourinho kariaunos nepaveikė – jau pirmame kėlinyje buvo įmušti abu įvarčiai. 21-ą minutę įvartį pelnė Anthony Martialis, o 39-ąją tiksliu smūgiu pasižymėjo Zlataną pakeitęs Wayne'as Rooney.

Kitose pirmenybių rungtynėse „Liverpool“ savų žiūrovų akivaizdoje 1:2 gavo antausį nuo lygos vidutiniokės „Crystal Palace“ komandos.

Nors būtent šeimininkai 24-ą minutę, po Philippe Coutinho įvarčio, išsiveržė į priekį, tačiau atsvarą rado ir „Crystal Palace“ – Christianas Benteke ne tik išlygino rezultatą (42 min.), bet ir išplėšė savo komandai pergalę (74 min.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)