„Kanonieriai“ svečiuose 2:1 palaužė „Bournemouth“ ir prisivijo pirmaujančių ekipų ketvertą. Šį savaitgalį pirmą kartą pralaimėjusi Londono „Chelsea“ komanda, užimanti ketvirtą vietą, „Arsenal“ lenkia tik vienu tašku.

Sužaidus pusvalandį šeimininkai įsimušė į savus vartus, bet prieš pirmojo kėlinio pabaigą rezultatą išlygino Joshua Kingas. Visgi pergalingu tapo Pierre'o-Emericko Aubameyango įvartis 67-ąją minutę.

Londono klubo treneris Unai Emery Bornmute nusprendė žaisti be Mesuto Ozilo. Ispanas šį sprendimą argumentavo tuo, jog „Bournemouth“ futbolininkai vokiečiui šiuo metu yra per daug kietai ir intensyviai žaidžiantys varžovai.

M. Ozilas yra geriausiai apmokamas „Arsenal“ žaidėjas. Per savaitę jis uždirba 300 tūkst. svarų sterlingų.

Kitose sekmadienio rungtynėse autsaideriai „Huddersfield Town“ pakilo iš paskutiniosios vietos į keturioliktąją svečiuose 2:0 nugalėdami „Wolverhampton Wanderers“. Abu įvarčius pelnė Aaronas Mooy.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją