A. Aršavinas šiemet nė karto „Premier“ lygoje nežaidė startinėje sudėtyje, o pastaruoju metu Londono klubo trenerio Arsene'o Wengero planuose visai nefigūravo.

Puolėju taip pat domėjosi kitas Anglijos klubas „Fulham“ bei buvusi A. Aršavino ekipa Sankt Peterburgo „Zenit“, tačiau „Reading“ buvo pirmieji.

Anot pranešimų, puolėjo pirkimui pritarė ir „Reading“ komandos savininkas Rusijos oligarchas Antonas Zingarevičius, neseniai vieno ekipos futbolininko Jimmy Kebe'o kritikuotas, kad komandoje nėra pakankamai patirties „Premier“ lygoje turinčių futbolininkų.

A. Aršavinas į „Arsenal“ komandą už 15 mln. svarų persikėlė 2009-ais, o iki tol visą laiką žaidė „Zenit“ klube. Nors pernai puolėjas buvo išnuomotas į Sankt Peterburgą, tačiau norėtų likti arčiau Londono, kur puikiai įsikūrė jo šeima. „Arsenal“ klubas taip pat norėtų žaidėją parduoti, o ne nuomoti, kad atgautų bent dalį 2009-ais sumokėtų pinigų.

„Reading“ klube jau rungtyniauja vienas rusas – Pavelas Pogrebniakas. Jo atlyginimas yra didžiausias klubo istorijoje. Rusas uždirba apie 60 tūkst. svarų sterlingų per savaitę.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)