Šis „Arsenal“ pirkinys tapo didžiausiu klubo istorijoje ir ketvirtu brangiausiu Anglijos „Premier“ lygoje – po Paulo Pogbos (89 mln.), Romelu Lukaku (75 mln.) ir Virgilio van Dijko (75 mln.).

35 įvarčius per 74 mačus prancūzų „Ligue 1“ čempionate pelnęs saugo ir puolėjo pozicijose galintis žaisti N. Pepe į Londoną keliasi iš „Lille“ ekipos, kur praleido pastaruosius dvejus metus.

Praėjusį sezoną N. Pepe su 22 įvarčiais rezultatyviausių lygos žaidėjų sąraše nusileido tik PSG žvaigždei Kylianui Mbappe.

„Naujo krašto puolėjo įsigijimas šią vasarą mums buvo prioritetas ir labai džiaugiuosi, jog Nicolas dabar bus mūsų komandos narys. Jis mums pridės greičio, jėgos ir kūrybos ir, tikiuosi, padės mušti įvarčius“, – sakė U. Emery.

„Nicolas yra labai talentingas žaidėjas, kurio norėjo daugelis Europos futbolo grandų. Pasirašyti sutartį su aukščiausios klasės saugu buvo pagrindinis tikslas šį tarpsezonį, todėl aš džiaugiuosi, kad jis prisijungia būtent prie mūsų. Jis pridės greičio, jėgos, kūrybiškumo ir, tikiuosi, daugiau įvarčių mūsų žaidimui“, – trynė rankomis „Arsenal“ vyriausiasis treneris Unai Emery.

Primename, kad naujojo „Premier“ lygos sezono startas – jau rugpjūčio 9 dieną.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)