Mikelio Artetos auklėtiniai „Goodison Park“ stadione 1:2 (1:2) nusileido Liverpulio „Everton“ futbolininkams ir patyrė ketvirtą pralaimėjimą per paskutinius penkis turus.

Nors pirmo kėlinio viduryje, 22 min., gynėjas Robas Holdingas krūtine netyčia įsimušė įvartį į savo vartus, bet 35 min. Nicolas Pepe realizavo 11 metrų baudinį ir išlygino rezultatą.

Tiesa, toks jis buvo neilgai: 45 min. po kampinio aukštaūgis Yerry Mina smūgiu galva padovanojo pergalę „Everton“ komandai.

Nuviliančiai atrodantis „Arsenal“ su 14 taškų iš 42 galimų turnyro lentelėje yra tik 15-as ir gali prarasti dar vieną poziciją, jei sekmadienį „Brighton&Hove Albion“ namuose nugalės „Sheffield United“.

Čempionate pirmauja titulą ginantis „Liverpool“ klubas, kuris išvykoje net 7:0 (3:0) nepasigailėjo Londono „Crystal Palace“ ekipos.

Po dublį įformino puolėjai Mohamedas Salah ir Roberto Firmino.

Savo padėtį gerina „Manchester City“, kuris svečiuose 1:0 (1:0) įveikė „Southampton“ atstovus.

Vienintelį įvartį 16 min. pelnė Raheemas Sterlingas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)