Nors įspūdingą puolimo trejetą – Lionelį Messį, Sergio Aguero ir Angelį Di Maria – subūrę argentiniečiai buvo aktyvesni ir dažniau smūgiavo į varžovus vartus (6 prieš 2), abu įvarčiai krito į jų pačių tinklą.

71 minutę reidą surengęs Rogeris Martinezas galingu smūgiu išvedė kolumbiečius į priekį, o 86 min. Duvanas Zapata iš arti įtvirtino „Los Cafeteros“ pergalę.

B grupėje dar kovoja Paragvajaus ir svečių teisėmis dalyvaujantys Kataro futbolininkai, o į atkrintamąsias varžybas pateks dvi pirmąsias vietas užėmusios komandos ir dvi geriausios A, B ir C grupių trečios pozicijos.

A grupės pirmame ture Brazilija 3:0 (0:0) nugalėjo Boliviją, o Venesuela ir Peru sužaidė lygiosiomis 0:0 (0:0).

Tai – pirmasis „Copa America“ čempionatas nuo 1993-iųjų, kuriame nėra jokių atstovų iš Šiaurės ir Centrinės Amerikos. Čia nuolat varžėsi Meksika, keturis kartus kovojo JAV rinktinė.

Daugiausiai kartų Amerikos taurę iškovojo Urugvajus, kuris „Copa America“ triumfavo 15 kartų, vienu titulu mažiau turi argentiniečiai (14). 8-is kartus triumfavo Brazilija.

46-ojo turnyro nugalėtojai paaiškės liepos 7-ąją Rio De Žaneire.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)