14-ajame ture sekmadienį „Leicester City“ savo aikštėje susitiks su Liverpulio „Everton“ komanda. Lesterio ekipa dabar iškovojo penkias pergales iš eilės, turi 29 taškus. „Lapės“ atsilieka tik nuo „Liverpool“, kuris surinko 37.

Labai realu, kad „Leicester City“ vėl įsirašys tris taškus, nes „Everton“ rungtyniauja nesėkmingai. „Everton“ klubas sukrapštė 14 taškų ir žengia 16-tas. Lesterio komanda pasižymi geležine gynyba. Ji per 13 mačų praleido vos 8 įvarčius. Tai geriausias rezultatas čempionate.

Po praėjusio sezono savo lyderio Edeno Hazardo netekusi Londono „Chelsea“ nesmigo žemyn ir žengia pirmajame ketverte. „Aristokratai“ šeštadienį namie Londono derbyje kovos su „West Ham United“.

Ketvirtąją poziciją užimančios „Chelsea“ sąskaitoje – 26 taškai, „plaktukų“ - tik 13. Pastarieji yra tik 17-ti. „West Ham“ futbolininkai pralaimėjo tris mačus iš eilės. Šis Londono klubas pergalės džiaugsmo nepatyrė jau 7 turus iš eilės – 2 lygiosios, 5 nesėkmės.

Šį sezoną smarkiai buksuojantis Londono „Arsenal“ sekmadienį išvykoje bandys palaužti vieną autsaiderių „Norwich City“. „Kanonieriai“ žengia aštunti. Jų kraityje – 18 taškų. „Arsenal“ jau penkiose dvikovose iš eilės nešventė pergalės – 3 lygiosios, 2 pralaimėjimai.

Noridžo futbolininkai kapanojasi turnyro lentelės apačioje. Jie rikiuojasi 18-oje pozicijoje, surinko vos 10 taškų. Tiesa, praėjusiame ture „Norwich City“ išvykoje 2:0 privertė pasiduoti „Everton“ ekipą.

Čempiono titulą ginantis „Manchester City“ šeštadienį svečiuose išbandys jėgas su „Newcastle United“. „Miestiečiai“ turi 28 taškus ir rikiuojasi treti.

Niukastlo komanda sukaupė 15 taškų, užima 14-tą vietą. Mančesterio klubas laimėjo ketverias iš pastarųjų penkerių lygos rungtynių. „City“ yra rezultatyviausia pirmenybių ekipa, ji įmušė 37 įvarčius. Beje, praėjusį sezoną „Newcastle United“ namie netikėtai nugalėjo „miestiečius“ 2:1.

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“ kanalas iš viso savaitgalį parodys penkias „Premier“ lygos dvikovas.

Transliacijų tvarkaraštis:

Lapkričio 30 d.

14.20 val. „Newcastle United“ - „Manchester City“;
16.50 val. „Chelsea“ - „West Ham United“;
19.20 val. „Southampton“ - „Watford“;

Gruodžio 1 d.

15.50 val. „Norwich City“ - „Arsenal“,
18.15 val. „Leicester City“ - „Everton“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją