Miuncheno futbolininkams antradienio vakaro rungtynės iš esmės bus tik formalumas. E grupėje visus keturis mačus laimėjęs „Bayern“ (12 taškų) klubas jau užsitikrino ne tik bilietą į kitą etapą, bet ir pirmą vietą. „Roma“ ir Maskvos CSKA ekipa surinko po keturis, o „City“ futbolininkai – tik du taškus.

Ir Mančesterio, ir Miuncheno komandas išretino traumos. Dėl šios priežasties šeimininkų gretose negalės žaisti Davidas Silva, Edinas Džeko, Aleksandras Kolarovas, Fernandinho, suspenduotas Yaya Toure, taip pat būrys „Bayern“ futbolininkų – Philippas Lahmas, Javi Martinezas, Davidas Alaba, Thiago Alcantara, Claudio Pizarro. Pirmoje „Bayern“ ir „City“ klubų akistatoje 1:0 pajėgesnė buvo Vokietijos ekipa.

Antradienį Maskvoje vietos CSKA klubas kovos su „Roma“ futbolininkais. Mančesterio klubui palankiausia būtų, jei šios komandos sužaistų lygiosiomis.

A grupėje itin svarbias rungtynes žais Madrido „Atletico“ ir Pirėjo „Olympiakos“ ekipos. A grupėje pirmaujantys Ispanijos čempionai turi 9 taškus, bet dar neužsitikrino kelialapio į kitą etapą. „Olympiakos“ ir Turino „Juventus“ komandų sąskaitose – po 6 taškus, „Malmo“ klubas surinko tris.

Transliacijų tvarkaraštis:

Antradienis, lapkričio 25 d.

18.55 val. CSKA – „Roma“ ( „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai),
21.35 val. „Manchester City – „Bayern“ („Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai),
21.35 val. Gelzenkircheno „Schalke“Londono „Chelsea“ (TV6; tiesiogiai),
23.45 val. „Schalke“ – „Chelsea“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas);

Trečiadienis, lapkričio 26 d.

18.55 val. „Zenit“ – „Benfica“ („Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 21.35 val. „Atletico“ – „Olympiakos“ („Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai),
21.35 val. „Basel“Madrido „Real“ (TV6; tiesiogiai),
23.45 val. „Basel“ – „Real“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)