P. Mamajevas, kaip ir „Zenit“ puolėjas Aleksandras Kokorinas, spalį buvo areštuotas dviem mėnesiams iki gruodžio 8 dienos.

Futbolininkai kaltinami dviem užpuolimais – vairuotojo ir valstybės pareigūno. Šią savaitę vyks teismo posėdis, galintis pratęsti P. Mamajevo ir A. Kokorino kalinimą dar dviems mėnesiams, iki vasario 8 dienos.

Po skandalingo Alanos įrašo daug kas pagalvojo, kad į jos paskyrą buvo įsilaužta, rašo portalas sport24.ru. Taip jau yra buvę anksčiau. Tačiau iš karto po to futbolininko žmona „Instagram“ paskyroje pasirodė gyvai ir papasakojo šokiruojančias detales, kaip ją vyras apgaudinėjo.

A post shared by Аlana👓 (@alana_mamaeva) on Jun 2, 2018 at 12:09am PDT

„Negaliu patikėti visu tuo. Taip buvo ne vieną kartą. Ir ne tik su ja, buvo ir daugiau! Kai man rašė, kad jis mane apgaudinėja, visiems atsakinėjau, kad pasitikiu savo vyru. Jaučiu tiek skausmo. Aš jo gal 1000 kartų klausiau, ar jis mane myli, o jis tiesiog neatsakinėjo.

Negaliu būti tokia stipri. Kaip galiu būti stipri, kai sužinai viena, antra, trečia... Susirašinėjimai, fotografijos... Kažką jis pats prisipažino, kažką ir pati sužinojau. Apie šią meilužę iš Vilniaus jis pats prisipažino. Dėl kitų neprisipažino. Jis tvirtina, kad man ne viskas gerai su galva, kad pati viską išsigalvojau“, – jos žodžius užrašė sport24.ru.

#alanamamaeva #павелмамаев #семья #dubai

A post shared by Аlana👓 (@alana_mamaeva) on Jan 13, 2018 at 10:04am PST

Ir tęsė: „Jei tai būtų kekšė vienam kartui, būčiau supratusi. Tačiau tai nuolatinė meilužė. Sunkiausia ištverti tai, kad jis nenori nieko keisti ir išsaugoti šeimą. Kažkas rašo, kad aš esu su juo dėl pinigų, kur dingsiu. Aš nieko neturiu, tačiau esmė ne pinigai. Aš myliu žmogų, o jis daugiau manęs nemyli. Ir jis nesiteisina, iš pradžių dar teisinosi.

Kai viską sužinojau, jis pats prisipažino. Iš pradžių žadėjo, kad baigs su ja, vyks į Vilnių, spjaus jai į veidą ir pasakys, kad myli savo žmoną. Stengiuosi visa tai išgyventi ir atleisti jam, nes turime vaikų, kurie jo ilgisi ir kenčia dėl visos šios situacijos. Nežinau, ko jis nori. Tikriausiai išsiskirti. Visiems pasakoju, koks jis geras vyras, rūpestingas tėvas, geras žmogus, o išeina, kad jis ne tik kad negeras vyras. Jis – apgavikas. Jis apgavo mane ne vieną kartą“.

🦋

A post shared by Аlana👓 (@alana_mamaeva) on Sep 28, 2018 at 11:32am PDT

Futbolininko žmona teigė, kad klausė savo vyro, kodėl jis taip daro.

„O jis man atsako: „Atleisk, velnias mane valdo“. Praėjo dvi dienos – ir vėl velnias į jį įsikūnijo. Nežinau, ką ji jam dainuoja. Kaip galiu juo tikėti, kai jis tiek kartų apgavo. Prisiekė, verkė, kalbėjo, kad viskas. Ir vėl! Jis kalba, kad nerašyčiau jam, nes jis mane užblokuos! – pasakojo A. Mamajeva. – Kai buvome Berlyne, prašiau Pavelą atvežti mus į oro uostą.

Jis negalėjo, nes buvo striptizo bare su Fedia, o draugo negalėjo palikti. Po kelių valandų, kai mes išskridome operuotis, atskrido pas jį tą kekšė. Ji ir Krasnodare buvo, ir daug kas matė, rašė man, bet Paša teigė, kad tai visiška nesąmonė.

Aš radau tą kekšę, ta besmegenė viską man papasakojo. Vaidinau, kad man visiškai nusispjauti į Pavelą, o ji patikėjo. Galbūt aš jiems trukdau, jie mėgina manimi atsikratyti. Ta kvailė galvoja, kad dabar jis ją ves. Tačiau be jos yra ir kitos. Įdomu, kad ji ištrynė savo paskyras iš visur: „Whatsapp“, „Viber“ ir kitų. Tikriausiai jis jai liepė.

Veikiausiai vaikai jam taip pat nereikalingi. Neteisiu jo. Man nieko nereikia. Man tiesiog apmaudu. Ką daryti, jei jis ją jau ir į namus vedasi? Man kaimynų mergaitė papasakojo. Turėjome šeimą ir nėra jos. Nesuprantu, ką padariau ne taip. Daviau viską jam, ko galima norėti iš žmonos“.

Без фильтров ! Цвета ☺️😍

A post shared by Аlana👓 (@alana_mamaeva) on Jun 12, 2018 at 12:24am PDT

A. Mamajeva prisipažino, kad vyras uždarė visas jos kreditines korteles ir paliko be pinigų. Vėliau prabilo ir apie garsiąją bylą, dėl kurios futbolininkas šiuo metu sėdi kalėjime.

„Teisme bus ir jo kekšė. Ji gi liudininkė. Dėl jos viskas ir prasidėjo. Ji įsėdo į automobilį, dėl jos kilo konfliktas. Norėjau eiti į teismą su vaikais, bet nusprendžiau ten jų nevesti. Jis nevertas, kad juos ten pamatytų“, – sakė ji.

Kaip pateikia portalas sport24.ru, A. Mamajeva apsimetė, kad viską žino apie jos vyro ir moters iš Vilniaus santykius, tad futbolininkas viską prisipažino.

#mamaev30 #аланамамаева #alanamamaeva

A post shared by Аlana👓 (@alana_mamaeva) on Sep 18, 2018 at 4:31pm PDT

„Žinau, kad pirmadienį visi apie tai rašys. Mane drabstys purvais. Pavyzdžiui, parašys, kad Mamajeva metė Pavelą sunkiausiu momentu. Nors aš nemečiau, o stengiuosi išsaugoti šeimą, kuri, panašu, jau iširo.

Pastaruosius tris mėnesius Pavelas vaikščiojo kaip zombis. Lyg nebūtų mano vyras – šaltas ir abejingas. Jis mane apgaudinėjau, o aš, kvailė, visur jį gyniau. Keršyti ir reikalauti pinigų nenoriu. Norėčiau, kad jis taptų normalus“.

Portalas sport24.ru pateikė A. Mamajevos „Instagram“ paskyroje įkelto įrašo nuotrauką, tačiau pirmadienio ryte atsivertus futbolininko žmonos Alanos paskyrą, šio įrašo jau nebelikę.

Alanos Mamajevos "Instagram" įrašo nuotrauka / FOTO: sport24.ru
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)