Pirmajame atrankos „Žalgiris“ liepos 5/6 ir 12/13 dienomis žais su Kosovo čempionu KF „Ballkani“.

Antro etapo burtuose ši pora pateko į antrą grupę neskirstytų komandų krepšelį.

Jame skirstytų krepšelyje tarp potencialių varžovų buvo gerai pažįstamias „Bodø/Glimt“ (Norvegija), taip pat Pilzeno „Viktoria“ (Čekija).

Visgi burtai lėmė porą, kurioje „Malmö“ susitiks su preliminaraus atrankos etapo laimėtoju. Preliminariame atrankos etape pusfinalyje birželio 21 d. žais Talino „Levadia“ (Estija) prieš Reikjaviko „Vikingur“ (Islandija) ir „La Fiorita“ (San Marinas) prieš „Inter Club d’Escaldes“ (Andora). Etapo finalas vyks birželio 24 d.

Antrojo etapo rungtynės vyks liepos 19/20 ir 26/27 dienomis.

Čempionų lygos pirmajame etape pralaimėjusios komandos tęs kovas Europos Konferencijų lygoje šalies čempionų kelyje. Ten „Žalgirio“ ir KF „Ballkani“ pora pateko į pirmąją burtų grupę. Burtai bus ištraukti birželio 15 d. 15 valandą.

Pralaimėjusi komanda potencialiai žaistų su viena iš kitų grupėje esančiose porose pralaimėjusių komandų.

Joje taip pat bus dvi minėtos poros (Norvegijos ir Farerų salų čempionai bei Švedijos čempionai ir preliminaraus etapo nugalėtojai), taip pat Razgrado „Ludogorets“ (Bulgarija) ir „Sutjeska“ (Juodkalnija), „The New Saints FC“ (Velsas) ir „Linfield“ (Šiaurės Airija) bei „La Fiorita“ (SMR) ir „Inter Club d’Escaldes“ (Andora).

Konferencijų lygos antrojo etapo kovos vyks liepos 21-28 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją