Varžovai išsiveržė į priekį gana greitai - jau 5-ą minutę 11 metrų baudinį realizavo dvigubą - Ukrainos ir Rusijos - pilietybę turintis buvęs pastarosios šalies nacionalinės rinktinės žaidėjas Andrejus Kariaka.

O prasižengti „Atlanto“ gynėjus privertė Armėnijos rinktinės puolėjas Arturas Sarkisovas, kai palikęs klaipėdiečių vartininką Michailą Komarovą užnugaryje ruošėsi smūgiuoti į tuščius vartus.

Netrukus irgi dvigubą - Armėnijos ir Rusijos - pilietybę turintis A. Sarkisovas gavo dar vieną progą iššokti vienam prieš „Atlanto“ vartų sargą, tačiau šįkart M. Komarovas laimėjo dvikovą.

25-ą minutę Lietuvos ekipos vartininkas vos nepraleido kuriozinio įvarčio, kai išmušdamas kamuolį jį pataikė į A. Sarkisovo nugarą.

Artėjant pertraukai vėl pavojai kilo prie „Atlanto“ vartų. 43-ą minutę A. Sarkisovas neišnaudojo dar vienos galimybės pasižymėti, kai akis į akį susitiko su M. Komarovu.

Paskutinę pirmosios pusės minutę aktyvusis puolėjas vis dėlto buvo taiklus, pataikęs į uostamiesčio komandos vartų kampą.

Po pertraukos aikštėje vyko ramesnis futbolas, kurį trikdė dažni žaidėjų keitimai.

Tai buvo dešimtos klaipėdiečių rungtynės per dvi treniruočių stovyklas Turkijoje. Lietuvos klubas pralaimėjo Novosibirsko „Sibir“ (Rusijos I lyga), Minsko „Dinamo“ (Baltarusijos aukščiausioji lyga), Vladivostoko „Luč-Energija“ (Rusijos II lyga), Rostovo „Rostov“ (Rusijos aukščiausioji lyga), Maskvos „Torpedo“ (Rusijos I lyga) ir „Volga“ (Rusijos aukščiausioji lyga).

Trys uostamiesčio futbolininkų susitikimai su varžvais baigėsi nulinėmis lygiosiomis - 0:0. Taip „Atlantas“ sužaidė su Aktobės „Aktobe“ (Kazachstano aukščiausioji lyga), Daegu „Daegu“ (Pietų Korėjos aukščiausioji lyga) ir Borisovo BATE (Baltarusijos aukščiausioji lyga) komandomis.

Lietuvos uostamiesčio ekipa vienintelę pergalę iškovojo įveikusi Taldykurgano „Žetisu“ (Kazachstano aukščiausioji lyga) vienuolikę rezultatu 2:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)