Emocijų šėlsmas ir siautulingas pergalės šokis suprantamas – toks įvartis, vartininko pelnytas galva – itin retas futbole, tačiau Alissonui tas momentas reiškė daug daugiau.

„Emocijos veržiasi per kraštus visų pirma dėl to, kad pastaruoju metu mano gyvenime ir mano šeimoje daug visko nutiko, – po finalinio rungtynių švilpuko vartininkas neslėpė ašarų. – Tikiuosi, mano tėtis ten viršuje viską matė ir šventė. Tai buvo mano šeimai ir mano berniukams“.

Vasario mėnesį vartininko tėvas Jose Beckeris žuvo tragiškomis aplinkybėmis. 57 metų vyras paskendo plaukiodamas ežere Brazilijoje. Iš pradžių jis buvo paskelbtas kaip dingęs, vėliau paieškų grupė rado jo kūną. Jokių nuorodų į pasikėsinimą į gyvybę nebuvo rasta. Dėl koronaviruso pandemijos „Liverpool“ vartininkas negalėjo net sudalyvauti savo tėvo laidotuvėse.

„Daug dalykų gyvenime neįmanoma paaiškinti. Atsakymus turi tik Dievas, – kalbėjo Alissonas. – Jis šįkart uždėjo ranka ant mano galvos ir leido man pasidžiaugti tokiu momentu. Jaučiau didelį palaikymą ir iš tokių klubų kaip „Everton“, „Manchester City“, „Chelsea“, „Liverpool“ fanų ir darbuotojų. Neturiu žodžių, kaip esu jums dėkingas. Nuo pandemijos pradžios negalėjau nuvykti pas šeimą. Mano mama ir mano žmona buvo fantastiškos, mano vaikai suteikė man energijos“.

„Liverpool“ strategas Jurgenas Kloppas po rungtynių apglėbė verkiantį vartininką: „Tai buvo tobulas momentas. Alissonas yra nuostabus žmogus, linksmas, protingas, empatiškas ir kartais temperamentingas. Jis tiesiog geras vaikinas. Dėl to, ką jam teko išgyventi, geresnio momento jam net nesugalvosi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)